SH Deurenservice

De service die bij u past

De beste draaideur voor uw situatieSH Deurenservice verzorgt service en onderhoud aan alle merken en types draaideuren. Wij leveren en monteren onder andere:


G-U DTN 80

De GU DTN80 is van Duitse makelaardij en zoals bekend staat Duits voor degelijk. Deze absolute krachtpatser kan deuren aandrijven tot en met 600 Kg zonder veiligheid uit het oog te verliezen. Door zijn gepatenteerde dubbele veersysteem is deze automaat uitermate geschikt voor situaties met veel wind, zware deuren en een hoge belasting. 

Accessoires:

Alle bovenstaande automaten zijn geschikt voor het aansluiten van diverse impulsgevers. denk hier bij aan drukknoppen, elleboogschakelaars, sleutelschakelaars en radar sensoren. Maar ook toegangscontrole systemen zoals kaartlezers, codeklavieren en 'druppels' behoren tot de mogelijkheden.

Met de huidige Covid-19 pandemie is het beperken van aanrakingen een hot topic, ook contactloze schakelaars behoren tot de mogelijkheden.

Het plaatsen van elektrische vergrendelingen, magneet sluitingen of anti-inbraak strips wordt bij de montage meegenomen. Bij opname zullen de mogelijkheden worden besproken.

SH Deurenservice  voorziet bij montage de aansluiting op uw intercom, handzendersysteem of andere bestaande impulsgevers.


Veiligheidssensoren:

Alle automaten hebben de mogelijkheid veiligheidssensoren aan te sluiten om hiermee te voldoen aan de EN16005 normering. Bij voorkeur wordt de BEA Flatscan toegepast, een sensor die werkt met de nieuwste laser technologie. De BEA Flatscan beveiligd het volledige deurblad, de sluitkant van het kozijn en voorziet tevens in een vingerklembeveiliging bij de scharnierzijde van de deur. 

Als alternatief kunnen deuren worden voorzien van de BEA 4SAFE sensoren. Deze sensoren werken met actief infrarood technologie en worden nog erg veel gebruikt. Het nadeel van deze sensoren is dat er geen ingebouwde functie is voor vingerklembeveiliging. Ook wordt vaak niet het volledige deurblad en de sluitkant beveiligd.

Wij bieden standaard montage aan met BEA Flatscan sensoren, deze  sensoren geven minder storingen en een betere beveiliging.
E-mailen
Bellen