SH Deurenservice

De service die bij u past

Veiligheid voor automatische deuren

Een vaak overgeslagen stap in het automatiseren van een deur is het beperken van de inbraakgevoeligheid.

Heeft u een automatische draaideur, welke gebruikt maakt van een simpele schootopener, dan is de kans groot dat een inbreker zich binnen 30 seconden binnen laat. 

Uit onze ervaring met automatische deuren hebben we geleerd dat een kleine schroevendraaier of een simpele bankpas vaak voldoende is om schadevrij binnen te wandelen. Dit gebeurt door het zogenaamde 'flipperen' van de dagschoot.Wanneer een indringer echt binnen wil komen, zal hij altijd een manier weten te vinden. De kunst is dan ook om het de indringer zo moeilijk mogelijk te maken. 

De inbraakgevoeligheid van uw draaideur is drastisch te verlagen door het toepassen van een aantal maatregelen:Anti inbraakstrip

SH Deurenservice plaatst anti-inbraakstrippen in geanodiseerd aluminium, RVS of in ge-poedercoat staal. Of u nu voor een strak design of een puur functioneel ontwerp gaat, voor iedere situatie is een passende oplossing.

  • Geschikt voor binnen of buiten draaiende deuren
  • Leverbaar in verschillende designs
Scharnieren met ingebouwde dievenklauw

Voor een automatische draaideur is een soepele werking van groot belang. Het word echter vervelend als een inbreker zichzelf binnen laat door simpelweg de scharnierpennen te verwijderen.

SH Deurenservice plaatst kogel gelagerde scharnieren standaard met ingebouwde dievenklauw. Deze SKG** of SKG*** scharnieren zijn leverbaar in verzinkt staal of RVS. Hiermee is een soepele en veilige werking gewaarborgd.

Veiligheidsdeurbeslag

Of uw deur nu automatisch aangedreven of handbediend werkt, als een inbreker toegang krijgt tot het binnenwerk van uw vergrendeling is hij in een handomdraai binnen. Met ons SKG*** veiligheidsdeurbeslag is uw deur optimaal beveiligd op een fraaie manier.

  • Leverbaar in RVS of aluminium
  • Beveiligd tegen kerntrekken en uitboren
  • geschikt voor zeer intensief gebruik
  • Leverbaar in kruk-kruk, of kruk-greep uitvoering
  • Ook geschikt voor nood- en/of branddeuren

Elektrische driepuntsvergrendeling

Een elektrische meerpuntsvergrendelings veruit de beste methode om uw automatische draaideur te vergrendelen. Wanneer de deur zich sluit, zal de vergrendeling door middel van een magneet contact de deur op drie punten in het kozijn vergrendelen. 

De montage en afstelling van een meerpuntsvergrendeling vergt veel precisie, een onjuiste werking zal dan ook storingen aan uw automatisering veroorzaken. 

SH Deurenservice heeft ervaring met diverse merken en systemen en kan uw deur voorzien van een passende oplossing. Onze meerpuntsvergrendelingen zijn SKG** of SKG*** gecertificeerd.

skg-serie (2)
skg-serie (2)
picture-1600 (1)
picture-1600 (1)


Het plaatsen van deze inbraak werende maatregelen vergt vakmanschap en ervaring. Een goede montage is van groot belang voor een storingsvrije werking van uw automatische deur. SH Deurenservice kan u adviseren en ontzorgen. Wij kunnen u bijstaan met het monteren van inbraak werende maatregelen op bestaande of nieuwe automatische deuren.      


   L


E-mailen
Bellen